Nyårs afton

31 december 2012 - en grå och lite regnig historia men det skönt. Kanske kan regn och rusk minska fyrverkerierna - sååååå vacka - men ack så många av våra fyrfota vänner som blir rädda.
Stora delar av världen lever redan i ett annat årtal - kanske mamma och pappa som fördriver tiden i Thailand redan lever i 2013.....jag väntar lite. Jag skall avnjuta en ekologisk oxfilé på ekplanka - konstig maträtt - från 70-talet eller är den 80-tal? Men kul att göra.
Bilden ja..   Amaryllisen förförde mig - ja är hopplös på att fånga blommor på bild - jag vet inte vad jag hoppas på - kanske evighet ....Gott Nytt 2013!

2012 år snyggaste amaryllis


Utkast: Dec. 31, 2012


nyårsafton 2012

Bloggen är född! Den som skall sätta ord på alla små vardagliga saker jag ser och upplever. Kanske kan detta vara ett sätt att vara i nuet? Jag är inte så bra på det...hm det nog många som är minde bra på det. Att skriva och visa dagens positiva detaljer kanske kan hjälpa mig att också fokusera mer på det som är gott att se. Jag tror ju på ordets kraft...och bildens. Det finns så mycket vi går förbi och jag tänker att det finns nog något varje dag som vi kanske kan stanna till lite extra vid. Just idag är det grått ute här i skärgården men utanför badade en koltrast i fågelbadet av hjärtans lust - minnesvärt. En bra detalj att fånga den har dagen so far.....

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0