26 April - En gåva

 
Drejningen har gått så bra idag - äntligen har jag bestämt över klösen och då har den ändå varit på över 2 kilo. Kanonskönt. Idag har vi haft en humor incident på drejen - två kändisar stannade och tittade på när jag drejade och vill komma in för dom tyckte det verkade så kul. Vi släppte in dom och visade och var trevliga - Marc uppfattade inte vilka det var och situationen blev lite komisk med svensk ironisk humor möter fransman - hm kul men inte så bra. Nåväl vi uppskattade mötet!
På eftermiddagen hoppas jag att vi gjorde ett klipp då vi köpte nytt elverk till fårföreningen - Olle ha undersökt marknaden, och hittat några alternativ men så kom det där .....vi kollar på Kindstrands järn också - och där stod det! Nu hoppas vi att det skall funka många år utan att vi sliter ihjäl oss.
På vägen hem väntade vi på båten tillsammans med Lisbeth - som så många gånger tidigare sa hon även nu att hon vi stödja fåren på något sätt - och på stående fot bestämde hon att hon ville ge pengar till lammnäring och vi fick 10 kilo lammnäring! Hurra säger lammen och vi bugar och tackar för denna generösa handling- kram till Lisbeth. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0