8 April - 19 tackor och 11 baggar

Porträtt på Gabriel
 
Då var vi i hamn med årets lamm! 29 små sötnosar har kommit till världen de tre sista idag. Nu fick Olle vara lite lamm-morska och hjälpa en ut. Lilla Nadja.
Vi sågs i lammhuset och beskådade dom sista småttingarna och passade på att ge dom sina namn - lite löjligt kan man tycka eftersom det är lamm som skall beta markerna för att sedan bli mat men det har ett värde - visa respekt, gör det bästa möjliga för dom och ta vara på nästan allt. Det är vår filosofi.
Så vi har nu Gry, Helga, Henny, Matehus, Marcus, Fiona, Viola, Gandalf, Obi, Van, Kanobi, Pyttan, Phu, Nadja, Tanja, Tyra, Tim, Pär, Elvira, Siri, Tuva, Gunnar, Gabriel, Mimmi, Molly, Sigrid, Stina, Sigvard och Ferdine.
 
Idag var jag i Angered och på vägen ut med spårvagnen passerar man ett kolinistuge område som väcker så mycket fantasi. Här har männiksona tagit vad man har haft till hands och byggt av - det finns något vackert över det fastän nog många skulle se det som en skäpig plats. Jag blir glad av att se det och tänker att där har man nog ganska trevligt i sitt odlande och varande. En fri-zon..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0