24 Februari - Snödroppar och fullmåne

 
 
Gårdagens kväll var underbar - goda Amarone viner, en fantastisk Zinfandel och ostar som smälte i munnen - trevligt sällskap och en avspänd miljö och sen "grädden" Johan och Moa (Love-kattens gamla matte) som ordnat festen för sin mamma, som bjudit in oss andra kvnnor. Dom bjöd på sång och musik som var magiskt, så fint och så bra - allt  gott till familjens två unga!
 
Söndagen har varit avslappnad men när solen tittade fram tog vi en promenad runt öns bebyggda delar - snödropparna hade kommit hos Sven - där blommar dom först. Vi går och väntar på strandskatan - den vackra svartvita med sin långa näbb och sina röda ben.
Söndagen har också blivit lite av veckans godisdag s idag blev det nya hälsosamma "bollar" av cashew/mandel, katrinplommon och kakao rullade i kokos. Goda
Det är is på havet igen och utanför lyser fullmånen. Lite trollskt - jag har bok som heter "Häxans handbok" den lyfter fram alla naturens fenomen och gör till läkande - just fullmånens och nymånens sken ger en extra kraft till naturens magiska ting. Det är fin liten bok som lyfter fram magi på ett skojigt och kärlekfullt sätt - vänlig häxkraft som vill gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0