28 Juli - Ät ekologiskt kött!

Sovande, snarkande grisar på Gunillaberg
 
Vädret styr dagen! Lätt att konstatera - efter liten regnskur på morgonen kunde jag ta ett ljuvligt varm bad. Det är ju så det känns i vattnet efter ett svalt stilla regn och lite svalka i luften.
Dagen har gått i textilt tecken - tvätt och plocka undan alla kläder jag dumpar på golvet. Den skojiga textil delen var att färga garn med lökskal och efterbeta med järnvitriol. Det blev en vacker mossgrön färg och ett svalnande efterbad på löken gav en klargul färg. Att färga är en spännande kreativ process. Jag gillar det, det är lite häxkonst över det!
Framåt eftermiddagen blev det fin-fika på Skärgårdens cafe och på vägen hem stannade vi till hos Hasse och Kia och blev bjudna på ett glas vin, pratade och skattade. Så enkelt så trevligt och så mänga själsligt närande skratt!
 
Kvällens middag blev så småningom grillat fläskkött. Grillstartargaffeln slog ut elen 3 gånger, sen fick det med stöd från Ulrika och Göran bli tändvätska. Men......grisen är en ekogris och det så stror skillnad på smak - den är fantastisk! Köp ekologiskt kött! om du äter kött..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0