5-6 Juli - Gullholmen

Vy från vårt sovrum tillika mamma och pappas arbetsrum
 
I går åkte vi mot Gullholmen med en del stopp på vägen, bland annat Sundsby säteri där Margarteha Hvitfeldt styrde en gång för länge sedan. Säteriet har blivit ett jättefint utflyktmål med kortare vandringsleder, cafe/restaurang och en del små fina affärer med lokala produkter. Nästa stopp blev Göksäter som är Orust svar på Ullared ....eller ja jag vet inte vad det är men på 30 minuter kan man fynda plasthinskar till fårens vatten, jeansarbetsshorts, och dörjekrok. Efter detta stannade vi till vid Håvs lamm - vilke jättefin liten gårdsbutik med goda lamm delikatesser. Vi fick ett trevligt bemötade och ett lite fårprat med mannen i familjen som driver gården. Vivan hade älskade blandningen av vackra hönor. Kanske får vi åka i hit tillsammans.
Väl på Gullholmen så var det en fins slöjdutställning i gamla skolan, täljda trägrejor, vackra linkläder och måleri och keramik - allt av fin kvalitet.
Gårdagens blogg uteblev eftersom jag inte lyckades med uppkopplingen på mammas dator - så det blir en liten  2 dagars. I morse blåste det lite väl mycker för att dra pappas krabb burar vid Låge - så det fick bli dom 4 karbbor som låg i sumpen. Det blir en bra middag på söndag om dom är bra matade. Sen bar det hemmåt till nästa ö - Vrångö är ju hem ön!

Kommentarer
Postat av: Ingrid Carlsson

Hej!
Det var roligt när Ni var här, men ack alldeles för kort tid. Love hade nog klarat en dag till.
Kram
mamma

2013-07-15 @ 10:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0