8 Juli - Rikard och Madame Hardy

 
Här är hon...medelålderns skönhet
 
 
Så många goda detaljer att beskriva! En morgonrunda i trädgården - efter det goda badet - för att verkligen titta på rosorna. Madame Hardy och Honungsrosen är de två som blommar nu och båda är favorieter men på olika sätt. Mdm Hardy fick vi i bröllopspresent av vår vän Maria och Honungsrosen är till för att få breda ut sig och pryda stenarna med sina blommor. Honungsrosen har tagit plats både i mitt hjärta och i trädgården - Mdm Hardy är så elegant och känns lite som en ros för en mdelålders kvinna - knäppt va ....men det känns så.
 
Idag har Rikard varit här och hälsat på - verkligen jättekul, vi har ätit gott och promenerat och tittat på det viktiga , fåren, båten och hamnen!
 
En god middag när solen börjar gå ner och då kommer Ulrika med en bunt ljuvlig dill! Vad bra det har blivit när hon odlat i sin fiskelådor i växthuset!. Tack
 
Glöm inte bresliljan.....den där konstiga påsen med barkbitar som skall bli en blå färg till garnet. En spännande färgprocess startade idag och fortsätter i morgon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0