13 Juni - Lungt och regn..

Fin fasad på ett hus på Irland....Athlon tror jag staden hette. Mittpunkten på Irland.
 
Äntligen regn - kan man säga så trots att det är dagen för skolavslutning för barnen. Ja..jättetråkigt för dom - jag vet ju själv vilka minnen en skolavslutning ger - det skall vara sol och sommarlov. Åh andra sidan så vill all växtlighet ha vatten - det har varit torrt länge. Som så många gånger två sidor å ena sidan synd att det regnar ..å andra sidan bra! Det skönt att ha med sig för det är sällan något är bara det ena eller det andra.
Idag har det vari en arbetsdag i Askim Frölunda Högsbo tillsammans med Robert och Kalle - en jättebra dag med fördjupning och många nya frågor.
Vi har grillat färska/råa korvar till middag. Vivan och jag har ett projekt för höstens lamm slakt eller kanske fårslakt - att göra korv för hela året på ett helt lamm. Det hade varit så kul att får blanda och krydda och verkligen göra korven från grunden. Sommaren får vara en avsmakningsperiod så att vi vet vad vil vill.
I fårhagen är allt som vanligt nu - Fleur kommer och äter kraftfoder och hennes lamm - Gry, Hlega och Henny är med henne och är riktigt fina lamm. I hagen vid fårhuset går Anja, Agnes och Grynet för att hålla tillabaka växtligheten. Skönt med lugnet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0