31 Maj - Matt Malloy

 
...och så heter den berömda puben Matt Malloy och inget annat. Vi var där med massor av andra som kommit från stadens alla hörn och många av världens länder för att lyssna till irländska musikers möte och lek. Det är så trevligt så äkta känsla när dom kommer dit - lite efterhand , börjar när dom tycker att tillräckligt många kommit med tillräckligt stämda instrument. Sen börjar någon med ett par virvlande toner och de andra förjer med och musiken är igång.
Idag har vi fortsatt uppleva irlands natur men på närmare håll. Vi har spelat 18 hål på Carne - Belmullts golfbana. Det är klitterformatiomer som är så vackra och det är en riktig äkta naturupplevelse med lärkor som sjunger konstant när det inte är havets brusande vågor som bryter deras sång. Jag måste bara koppla bort prestationsbehovet och låta spelet komma lite som det blir för att inte tappa upplevelsen ...och idag leder Irlands natur och väder över allt annat (nästan ....inte som hemma!)

Kommentarer
Postat av: Olle

Ljuvligt! Jag minns våra resor till Irland. Vi bodde väl också i Mullingar något år? Carne, underbar bana. Skall ni spela på Enniscrone också? Ha det gott!

Svar: Hej OlleVi spelade Carne i solsken igår. Vi hoppar Enniscrone och satsar på Archill. Må väl/ Olle och Christina
Christina Sjödahl

2013-06-01 @ 05:35:23
URL: http://ollethai.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0